Finsoffilla Sinua palvelevat alan asiantuntijat, joilta saat ystävällistä ja osaavaa palvelua. Asiantuntijamyyjämme auttavat Sinua suunnittelemaan unelmiesi sohvan. Ammattitaitoiset puusepät, verhoilija ja ompelijat valmistavat sohvasi toiveiden mukaisesti. Iloiset ja ystävälliset kuljettajamme tuovat kalusteet kotiisi. Vahingon sattuessa huollamme valmistamamme sohvat.

 


Asiakaskokemuksia:

hannila_web

”Täsmällisyys ja kotimaisuus vakuuttivat”

Vuokko Hannilan kesämökillä oli aika uusia vanhat olohuoneen sohvat uusiin. Uusien sohvien löytämisessä ja toimittamisessa löytyi avuksi Finsoffat Oy. Yritys oli Vuokolle tuttu, sillä myös hänen kotoaan Järvenpäästä löytyy Finsoffien sohva, joka on ollut heidän käytössään jo 10 vuotta

Halusimme sisustuksen oman näköiseksi, ja ajatuksena ostohetken aikoihin oli viettää tyttäreni valmistujaisia mökillämme, joten sohvat oli uusittava, myyntialalla työskentelevä Hannila kertoo.
Finsoffien läheisyys, monipuolinen valikoima ja tuotteiden räätälöitävyys olivat kriteereinä Hannilalle uuden sohvan valitsemisessa. Lähtökohtana oli, että sohva hankitaan seuraavaksi 10-20 vuodeksi.
Mökille tilattiin divaanisohva, jonka saa myös kolmen hengen vuodesohvaksi. Divaanin lisäksi tilattiin sohvapöydäksi muunnettava pyörien päällä liikkuva rahi, sekä erillinen lepotuoli.
Menimme Finsoffille etsimään tietyn tyylistä ja kokoista sohvaa. Myyjä esitteli meille kattavasti eri vaihtoehtoja ja silloin nousi esille myös vuodesohvaominaisuus ja sen hyvät puolet, Hannila jatkaa.
Iso vuodesohva on ollut kätevä meille, kun nuorisomme viettää paljon aikaa mökillä. Lisäksi divaanissa on säilytystilaa vuodevaatteille, Hannila kommentoi.

Koko palvelu hoitui Finsoffien kautta
Tiukan aikataulun raameissa sovittiin tarkka toimitusaika, jossa myös pysyttiin. Uudet kalusteet toimitettiin neljässä viikossa mökille. Hannilan tilaukseen kuului myös vanhojen kalusteiden poisvieminen. Kohtelias ja ripeä asiakaspalvelu saa kiitosta Hannilalta.
Toimitus tapahtui todellakin ajallaan – pojat olivat varmaan jopa viisi minuuttia etuajassa, Hannila naurahtaa.
Hannila on ollut tyytyväinen Finsoffien tuotteisiin ja palveluun. Kalusteet ovat toimineet ja kankaat ovat olleet helppoja puhdistaa ja hoitaa.
Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen. Finsoffat ovat täsmällisiä toimituksessaan, heillä on monipuolinen mallisto ja lisäksi he ovat vielä kotimainen yritys, Hannila päättää.


 

tarvainen_web

”Finsoffilta löytyi laatua ja hyvää palvelua”

Uuden sohvan hankkiminen tuli ajankohtaiseksi Sipoossa asuvalle Unto Tarvaiselle keväällä 2016. Finsoffilta löytyi Tarvaisen tarpeita vastaava nahkainen kulmasohva, joka sopi myös asunnon olohuoneeseen.

Tarvainen asuu Sipoossa lähellä Finsoffien Keravan tehdasta. Lähellä olevaan tehtaanmyymälään oli helppo mennä katsomaan ja vertailemaan tuotteita.
Heidän tehtaansa on tuossa meidän aivan naapurissa. Monet kerrat on tullut ajeltua siitä ohi, joten päätimme sieltä lähteä etsimään uutta sohvaa, Tarvainen kertoo. Tarvainen myös totesi laadun olevan Finsoffilla omaa luokkaansa.
Kävimme katsomassa sohvia paikan päällä. Vertailin eri sohvien laatuja ja hyvälaatuisia tuotteita ne olivatkin, hän jatkaa. Kävin myös etsimässä muualtakin tarjoussohvia, mutta ei niistä ollut kotiin viemisiksi. Finsoffilta löytyi sekä laatua että hyvää palvelua, Tarvainen toteaa. “Haemme seuraavankin sohvan Finsoffilta”
Finsoffien kotimaisuus merkitsee Tarvaiselle paljon ja suomalainen kädenjälki saakin häneltä kiitosta niin tuotteissa kuin nopeassa ja ystävällisessä palvelussakin. Nahkainen kulmasohva, johon mahtuu istumaan kolmesta neljään henkilöä, toimitettiin Tarvaisen olohuoneeseen reilussa kolmessa viikossa. Tarvaisen mukaan sohva toimitettiin juuri ajallaan ja koottiin valmiiksi paikan päällä. Toimituksen kundit olivat leppoisia ja mukavia kavereita.
Tarvainen on tyytyväinen mukavaan ja hyvään palveluun, jota hän sai itse ostotilanteessa. Erityisen tyytyväinen hän kauppahetkeen, joka oli hänen mukaansa onnistunut kokemus. Tuotteita esiteltiin laajasti ja vaihtoehtoja käytiin läpi. Sain hyvän tuotteen ja hyvää palvelua kohtuullisella hinnalla. Haemme seuraavankin sieltä


 

allonen_web”Finsoffien työn jälki on ollut erittäin hyvää”

Seppo Allosen kodista Järvenpäässä ja Hämeenlinnan kesämökiltä löytyy Finsoffat Oyn toimittamia sohvia ja lepotuoleja. Ystävällinen palvelu ja laaja mallisto ovat saaneet hänet tekemään tilauksen Finsoffilta jo kolme kertaa.

Finsoffilla on toimiva systeemi ja heiltä saa hyvää palvelua, yrityksestään hiljattain eläkkeelle siirtynyt Allonen kertoo. Vaikka Seppo on käynyt katsomassa tarjouksia sohvista muualtakin, on hän päätynyt jo kolme kertaa tilaamaan tuotteita juuri Finsoffilta. Kotoa ja kesämökiltä löytyy yhteensä kaksi sohvaa, kaksi lepotuolia ja yksi vuodesohva. Vuodesohva on osoittautunut käteväksi ja toimivaksi ratkaisuksi esimerkiksi lastenlasten tullessa kyläilemään kesämökille. Sohvat ovat olleet hyviä istua, eivätkä kankaat mene löysiksi, hän kuvailee.

Hinta-laatusuhde on tikissä!

Seppo kertoo tuotteiden toimituksen sujuneen aina hyvin ja niiden aikataulujen puitteissa, jotka on sovittu. Tuotteiden toimitusaika kaikissa tilauksissa on ollut noin kolme, neljä viikkoa.

Finsoffien työn jälki on ollut erittäin hyvää ja hinta-laatusuhde on tikissä. Erityistä kiitosta Finsoffat saavat kalusteiden hyvästä istumamukavuudesta. Lisäksi kalusteiden kankaat ovat pitäneet ryhtinsä hyvin, eikä istumisen jälkiä tuotteissa näy.

Entisenä yrittäjänä Alloselle on tärkeää Finsoffien kotimaisuus. Hän on ollut tyytyväinen myös Finsoffien laajaan kangasvalikoimaan, josta löytyy vaihtoehtoja useampaan makuun.

Ehdottomasti suosittelen – ja olenkin jo suositellut – Finsoffia! He toimivat luotettavasti ja heillä on hyvälaatuisia tuotteita.


 

”Näin ammattitaitoista, miellyttävää ja alusta loppuun saakka hyvää palvelua en ole juurikaan saanut”

Kiitos, sohva tuli kotiin. Oli todella mukavaa tehdä kauppaa kanssanne. Teillä oli hyvä, ammattitaitoinen ja tehokas tiimi messuosastollanne. Koska asun messukeskuksen vieressä, tulee usein piipahdettua erilaisilla messuilla. Tavakseni on tullut myös seurata eri osastojen ja standien henkilökuntaa.

Aika usein näkee osastoilla henkilökuntaa, joka on paikalla, mutta kehon kielestä, puhelimen käytöstä eikä oikein mistään välity läsnäoloa ja innostusta aiheeseen minkä puitteissa he ovat siellä.

Teidän osastollanne oli kaikki toisin. Siellä oli hyvä ja energinen ilmapiiri. Kaikki olivat sadallakymmenellä prosentilla läsnä ja työskentelivät innostuneesti keskittyen kulloisenkiin asiakkaaseensa. Kukaan ei ”nysvännyt” puhelintaan aikansa kuluksi. Minulla oli mahdollisuus seurata heidän työskentelyään pitkä tovi. Olin aloittanut asioinnin Janne Honkasen kanssa, mutta halusin kuitenkin ennen ostopäätöstä käydä katsomassa muidenkin osastoja. Kun palasin kaikki olivat varattuja, joten istuin odottelemaan. Minua ei suinkaan ”nonsaleerattu” siinä istuskellessani, vaan käytiin tervehtimässä ja kysyttiin miten voidaan auttaa. Kerroin, että odotin tietyn ihmisen vapautumista. Sohvan hankinta on eläkeläiselle iso juttu, joten olin hieman hermona aiheen tiimoilta. Janne Honkanen oli kuitenkin saanut minut omalla ammattitaidollaan ja rauhallisuudellaan vakuuttumaan, että uskalsin tehdä ostopäätöksen, jota olin pohtinut pitkään ( vuosia).

Kävi kuitenkin niin, että sohva, jonka olin jo valinnut osoittautui mekanismiltaan minulle liian hankalaksi ja raskaaksi. Alta aikayksikön minulle esiteltiinkin sitten Aina-sohva, jonka mekanismin kanssa pärjään oikein hyvin.

Haluan myös kiittää teitä, jotka valmistitte tämän sohvan. Se on todella viimeisen päälle hienoa suomalaista ammattityötä kaikilta yksityiskohdiltaankin. Kun sohvan avaa sama huolellinen työ näkyy sisäosissakin. Mistään ei repsota mitään ylimääräisiä lankoja tai riekaleita. Voitte olla syystä ylpeitä kättenne työstä.

Sohva toimitettiin myös sovitun ajan puitteissa. Nuoret miehet, jotka sen toivat olivat siisteissä mustissa työasuissa. Todella tyylikästä, mutta ennen kaikkea he olivat myös käytökseltään ammatillisen asiallisia, mutta mukavia. Arvostin kovasti sitä, että he malttoivat hetken jutella tällaisen vanhemman mummon kanssa.

Kiitos myös sinulle Heidi. Oli mukava asioida kanssasi. Pikku tyyny oli ihana yllätys ja lämmitti mieltä eikä näytetilkkuakaan oltu unohdettu. Aika harvoin tulee kirjoitettua kiitoskirjeitä. Nyt oli kuitenkin sen paikka, koska näin ammattitaitoista, miellyttävää ja alusta loppuun saakka hyvää palvelua en ole juurikaan saanut. Voitte olla varma, että tulen aina tilaisuuden tullen kertomaan kokemuksestani asioinnista Finnsoffat Oy:n kanssa.
Ystävällisin terveisin

Leena Tammilehto