Tilaa sohva mittatilauksena

Kotimaisena käsityönä valmistettavat sohvamme on helppo räätälöidä kustannustehokkaasti
juuri Sinulle sopivaksi.

Kerro meille minkälainen on Sinun unelmiesi sohva – me teemme siitä totta!

Tyyli

Laaja sohvamallistomme tarjoaa paljon valinnanvaraa. Valikoimastamme löytyy niin modernia, perinteistä, romanttista kuin boheemiakin tyylisuuntaa edustavia sohvamalleja.

 

Mitat

Yksi malli, monta kokoa. Useat sohvamallimme ovat modulirakenteisia. Moduleista on helppo valita oikean kokoinen ja mallinen sohvarunko, ja tarvittaessa valmistamme sohvan edullisesti myös juuri sinulle sopivien mittojen mukaan.

Verhoilu

Verhoilun voit valita sadoista kangas- tai nahkavaihtoehdoistamme.
Verhoilemme tuotteemme mm. suomalaisen Annalan sekä laadukkaiden
Lauritzonin ja Orient Occidentin vaihtoehdoilla.

Ammattitaitoiset myyjämme ja asiakaspalvelumme auttavat sinua mielellään
valitsemaan sinun mieltymyksiin ja tarpeisiin sopivan verhoilumateriaalin.

Viimeistely

Voit valita sohvan jalkasarjan useasta mallista ja väristä. Lisäksi monilla yksityiskohdilla kuten tikkauksilla ja tyynyillä voi korostaa haluamaansa tyyliä.
Olemme suunnitelleet sohvamme laadukkaiksi ja käytännöllisiksi, minkä johdosta useimmissa malleissamme on esimerkiksi irrotettavat ja pestävät päälliset.

Kokeile suunnitteluohjelmaa

3D-suunnitteluohjelma

3D-suunnitteluohjelmalla voit suunnitella erilaisia kokonaisuuksia Trio-, Aurora-, Nemo- ja Studio-malleistamme. Ohjelma toimii tietokoneella.

Paras palvelu myymälässä

Myymälässä vieraillessasi voit vapaasti yhdistellä moduleita ja pohtia verhoiluvalintaa yhdessä ystävällisen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. Tehtaanmyymälämme sijaitsevat Vantaan Porttipuistossa ja Keravalla. Halutessasi voit varata palveluajan myymälässä täältä.

Tervetuloa suunnittelemaan unelmiesi sohva!