Tietosuojalauseke

Henkilötietojen kerääminen

Palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin meidän voi olla tarpeen pyytää tai saada henkilötietojasi. Siksi Finsoffat voi suostumuksellasi kerätä ja käsitellä henkilötietojasi. Pyydämme henkilötietoja esimerkiksi silloin, pyydät lisätietoja, kun teet tilauksen, rekisteröidyt, otat osaa kilpailuun tai kyselyyn. Käyttäjien luovuttamia henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Käyttäjien tunnistus

Itse luovuttamiesi tietojen lisäksi Finsoffat saattaa kerätä sinua koskevia tietoja automaattisten tiedonkeruuvälineiden avulla vieraillessasi Finsoffat-verkkosivustolla. Automaattisia tietojenkeruuvälineitä ovat mm. evästeet (”cookies”) ja muut yleisesti käytetyt tiedonkeruuvälineet. Evästeet ovat tietoja, jotka ovat tallentuneet tietokoneesi kovalevylle tai selaimelle, eivätkä tälle sivustolle. Nämä automaattiset tiedonkeruuvälineet keräävät vakiotietoja, kuten selaimen kieli ja tyyppi, sivuston käyttöajat ja sen verkkosivun osoite, jolta saavuit sivustolle. IP-osoite on numerosarja, jonka tietokoneesi saa automaattisesti aina kun käytät internetiä. Osoite antaa verkkopalvelimille mahdollisuuden paikantaa ja tunnistaa tietokoneesi. Tietokoneet käyttävät IP-osoitteita, kun ne viestivät internetin kautta. Tämä mahdollistaa verkkosivujen selaamisen ja ostosten tekemisen verkossa.Mikäli et halua ottaa vastaan evästeitä tai haluat ilmoituksen silloin, kun niitä ollaan siirtämässä koneellesi, voit tehdä selaimeesi evästeiden eston, mikäli selaimesi sen mahdollistaa. Tietoja voidaan käyttää palvelujen kehittämistä, asiakassuhteen hoitamista ja tuotteiden markkinoimista varten.

Tietojen paikkansapitävyys

Ota yhteyttä Finsoffat asiakaspalveluun sähköpostilla finsoffat@finsoffat.fi, jos haluat päivittää ja/tai tarkastaa henkilötietojasi ja/tai kieltää markkinointiviestien lähettämisen.

Lasten ja huollettavien yksityisyys

Alaikäiset eivät voi tehdä ostoksia tai muita oikeustoimia tällä sivustolla ilman vanhempiensa tai laillisen holhoojansa suostumusta ellei sovellettava laki sitä salli.

Uutiskirjeet

Tilaamalla Finsoffat uutiskirjeen, saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ajoittain uutiskirjeitä. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeessä olevan ”Peru uutiskirje” -linkin kautta.