fbpx

Sohvat ja sängyt myös erikoismitoin

Runko ja joustintakuu jopa 20 vuotta

Luotettava suomalainen perheyritys

Oleosa Oil Pull-up -nahanhoitosetti

//Oleosa Oil Pull-up -nahanhoitosetti

Oleosa Oil Pull-up -nahanhoitosetti

käsitellylle nahalle

68,00  sis alv 24%

Toimitusaika 3-7 arkipäivää

Käsitellylle nahalle kehitetty Oleosa-nahanhoitosetti antaa erinomaisen suojan likaa ja tahroja vastaan.

tuotetunnus (SKU) Oleosa Oil Pull-up -nahanhoitosetti (käsitellylle nahalle) Osasto:

Kuvaus

Riittoisa Oleosa Oil Pull-up -nahanhoitosetti on kehitetty erityisesti öljykäsiteltyjen nahkojen ja pull-up-tyyppisten nahkojen puhdistukseen ja elävöittämiskäsittelyyn. Nahkasohvan hoito käy näppärästi setin sisältämillä tarvikkeilla.

Säännöllisesti käytettyinä tuotteilla pystytään takaamaan sohvien täydellinen puhtaus ja nahan perussuojaus. Suosittelemme arvioimaan tuotteen vaikutuksen vahakäsiteltyihin pull-up-nahkoihin kokeilemalla sitä ensin näkymättömissä olevaan alueeseen.

Pakkauksen sisältö:

 • 250 ml Leather Soft Cleaner -puhdistusaine
 • 250 ml Oleosa-hoitoaine
 • 2 pehmeää pyyhettä
 • 2 sientä

Leather Soft Cleaner -puhdistusaine poistaa likatahrat ja vesipohjaiset tahrat. Puhdistusaine ei sisällä liuotusaineita, ei vaikuta viimeistelykäsittelyyn eikä vahingoita nahkaa. Nahkasohvan puhdistus olisi hyvä suorittaa ainakin muutaman kerran vuodessa. Puhdistamisen jälkeen suojaa nahan pinta suojavoiteella.

Oleosa-hoitoaine antaa nahalle ravitsevia aineita, joita se tarvitsee pehmeytensä ja kirkkautensa säilyttämiseksi. Se sisältää samantyyppisiä rasvoja, joilla nahka on alunperin käsitelty sille halutun rakenteen ja ulkonäön saavuttamiseksi. Oleosa on erittäin tehokas valmiste, kun halutaan poistaa pintanaarmuja tämäntyyppisistä nahoista. Se saattaa vähentää vahattua vaikutelmaa joissain vaha- tai öljykäsitellyissä pull-up-nahoissa. Nahkasohvan hoito on suositeltavaa suorittaa ainakin muutaman kerran vuodessa.

 

Osta nahanhoitosetti verkkokaupasta tai Finsoffat-tehtaanmyymälästä Vantaalta tai Keravalta!

Valikoimastamme löytyy myös useimpien nahkojen hoitoon soveltuva Leather Care Kit -nahanhoitosetti. Vaalealle nahalle suosittelemme Stay Bright -nahanhoitosettiä.

Saatat myös pitää...

 • Leather Care Kit -nahanhoitosetti

  Saatavilla myös verkkokaupasta

   

  42,00  sis alv 24%
 • Stay Bright -nahanhoitosetti

  Saatavilla myös verkkokaupasta

  vaalealle nahalle 

  42,00  sis alv 24%