Savoy Grandior -moottorisänky


Savoy Grandior -moottorisänky

Savoy Grandior -moottorisänky

90 cm x 200 cm 1 990,00 

Savoy by Finsoffat -malliston Grandior -moottorisänky ja sen monipuoliset säätömahdollisuudet yhdessä poikkeuksellisen korkean pussijousituksen kanssa myötäilevät nukkujan vartaloa ja antavat tarvittua tukea. Sängyn pehmusteena on luonnonkumia ja antibakteerinen vanukerros, joka pidentää sängyn käyttöikää. Langaton kaukosäätö helpottaa ergonomisen nukkumisasennon löytymistä ja toimii apuna esimerkiksi kuorsaamiseen. Korkeat jalat yhdessä normaalia ylemmäs sijoitetun moottorin kanssa helpottavat sängyn alustan siivoamista.

Erittäin korkealaatuinen Savoy sänkymallisto valmistetaan käsityönä vaativalle nukkujalle. Jokainen sänky valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan ja tuotteiden suunnittelussa on huomioitu materiaalien luonnollisuus, laatu ja kestävyys.

Varasto loppu

Tuotetiedot

Koko: 80 cm x 200 cm, 90 cm x 200 cm, 105 cm x 200 cm. Kaikkia kokoja saatavana myös 210 cm pituisena. Parivuoteet muodostuvat kahdesta erillisestä sängystä.

Verhoilu: Valittavissa kahdeksasta eri väristä.

Jalat: Valittavissa useista malleista ja väreistä

Petauspatja: Valittavissa useista erilaisista vaihtoehdoista.

Esimerkkihinta laskettu latex/puuvilla-villa petauspatjalla. Petauspatja ja jalat kuuluvat hintaan, sängynpääty myydään erikseen.

 

Saatavuus

Finsoffat-tehtaanmyymälät

Lisätiedot tuotteesta

Kysy lisää

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?


Luo uusi tunnus