Lisätarvikkeet sisustuksen viimeistelyyn

Laadukkaat lisätarvikkeemme on suunniteltu erityisesti sopimaan Finsoffien huonekaluvalikoimaan. Meiltä löydät sohvan käsinojaan tai rahiin sopivat tarjottimet, suomalaisen maun mukaan suunnitellut sisustustyynyt ja lähes jokaiseen sohvamalliimme sopivat niskatyynyt.

Ostaessasi meiltä sohvan, suosittelemme sinua samalla ostamaan sohvalle puhdistus- tai hoitoaineen, jonka avulla tuotteen käyttöikä pitenee entisestään.

 • Leather Care Kit

  Saatavilla myös verkkokaupasta

  Nahanhoitosetti 

  42,00  sis alv 24%
 • Oleosa Oil Pull-up

  Saatavilla myös verkkokaupasta

  Hoitosetti käsitellylle nahalle 

  68,00  sis alv 24%
 • Stay Bright

  Saatavilla myös verkkokaupasta

  Nahanhoitosetti vaalealle nahalle 

  42,00  sis alv 24%
 • Textile Care

  Saatavilla myös verkkokaupasta

  Tekstiilien hoito- ja puhdistussetti 

  42,00  sis alv 24%
 • Textile Protector

  Saatavilla myös verkkokaupasta

  Tekstiilien suoja-aine 

  25,00  sis alv 24%
 • Textile Cleaner

  Saatavilla myös verkkokaupasta

  Teksitiilien puhdistusaine 

  25,00  sis alv 24%

Hyödyllisiä lisätarvikkeita arjen hetkiin

Laadukkaat lisätarvikkeemme on suunniteltu erityisesti sopimaan Finsoffien huonekaluvalikoimaan. Löydät valikoimastamme parhaimmat puhdistusaineet, joiden avulla huonekalusi pinnat säilyvät kuin uutena ja tuotteen käyttöikä pitenee entisestään.

Tarjotinvalikoimasta löydät useita tyylikkäitä vaihtoehtoja käsinojan, rahin ja sohvapöydän koristeeksi. Tarjotin suojaa hyvin huonekalun pintaa ja tuo oman sisustuksellisen lisänsä kokonaisuuteen.

Sisustustyynyillämme voit somistaa sohvaa tai sänkyäsi persoonallisesti ja myös vaikkapa vuodenaikojen mukaan. Valtaosa Finsoffien tyynyistä valmistetaan Suomessa Keravan tehtaallamme, mikä takaa tuotteiden korkean laadun. Tämä tekee ostopäätöksestäsi myös hyvän arvovalinnan, sillä tuet tällä tavalla samalla suomalaista työllisyyttä.

Finsoffat valmistaa niskatyynyjä, jotka ovat yhteensopivia lähes jokaisen myymämme sohvamallin kanssa. Niskatyynyllä varmistat, ettei pitkäkään sohvalla istuskelu aiheuta jälkikäteen kiputiloja ja tyynyt toimivat myös tyylikkäinä elementteinä sohvissa.

Tue kotimaisuutta

Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffat työllistää Suomessa mm. lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia.

Kotimaisille sohvillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja myös työllistää Suomessa. Sohvan ostaminen Finsoffilta onkin järkevä ja vastuullinen arvovalinta.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi Vantaan tai Keravan myymälöissämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. testailla tuotteiden istuinmukavuuksia, yhdistellä vapaasti sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Myös asiakaspalvelumme auttaa Sinua mielellään kysymyksissäsi.