Säädettävät mekanismisohvat netistä

Säädettävän sohvan avulla arjesta tulee helpompaa ja miellyttävämpää. Valitse mallistostamme mieleisesi mekanismisohva tai mekanismituoli. Finsoffilla on myös laadukas moottorisänkyvalikoima, joka on kehitetty mukavuudenhaluisia ja myös erityistarpeita omaavia ajatellen.

Laadukas mekanismisohva Finsoffilta

Mekanismisohvat ja -tuolit tuovat mukavuutta oleiluun. Mekanismisohva on kätevä etenkin senioreille, joilla on mahdollisesti ongelmia liikkuvuuden kanssa. Arki helpottuu huomattavasti, kun sohvan asentoa pystyy muuttamaan helposti.

Mekanismisohvamme ovat varastotavaraa, minkä ansiosta niillä on nopea toimitusaika. Voit valita mekanismisohvan useasta värivaihtoehdosta.

Kotiinkuljetus sisältää halutessasi myös kasauksen

Tilaamalla tuotteellesi kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ystävälliset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi Vantaan tai Keravan myymälöissämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme.  Myymälässä pystyt muun muassa vapaasti kokeilla sohvien ja tuolien toimintoja, vertailla istuinmukavuuksia ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Myös asiakaspalvelumme auttaa Sinua mielellään kysymyksissäsi.