Sohvat ja sängyt myös erikoismitoin

Verkkokauppa ja tehtaanmyymälät

Luotettava suomalainen perheyritys

Vuodesohvat

Etusivu/Sohvat/Vuodesohvat

Vuodesohvat

Laajasta vuodesohvamallistostamme on saatavilla perinteiset vuodesohvat, vuodedivaanisohvat ja vuodekulmasohvat. Mallistossamme on myös suuren suosion saavuttaneita vuodetuoleja. Finsoffat myöntää kaikille kotimaisille sohvilleen 20 vuoden runko- ja joustintakuun suomalaisen laadun takeeksi.

Vuodesohva voi olla ihanteellinen kaluste olohuoneeseen vieraiden varalta tai vaikkapa vierashuoneeseen. Kotimaiset vuodesohvat ovat yksi suosituimmista tuotteistamme, sillä niissä on erittäin laadukas ja helppokäyttöinen suomalainen mekanismi.

Monikäyttöiset vuodesohvat kätevästi netistä

Sohvaa hankkiessa kannattaa harkita, josko vuodesohva olisi sinulle oikea valinta, sillä se on hyvin käytännöllinen osa sisustusta. Vuodesohva voi olla ihanteellinen kaluste olohuoneeseen vieraiden varalta tai vaikkapa vierashuoneeseen. Kotimaiset vuodesohvamme ovat yksi suosituimmista tuotteistamme, sillä niissä on erittäin laadukas ja helppokäyttöinen suomalainen mekanismi.

Olemme lisänneet vuodesohvaominaisuuden moniin malleihimme. Sinulla on siis monia vaihtoehtoja valita juuri sinuun tyyliisi ja tilaasi sopiva sisustusratkaisu. Laajasta mallistostamme on saatavilla perinteisiä vuodesohvia, vuodedivaanisohvia ja vuodekulmasohvia. Vuodeleveydet vaihtelevat 120-180 cm välillä. Mallistossamme on myös suuren suosion saavuttaneita vuodetuoleja. Levitettävä sohva tai tuoli ei tuhlaa turhaa tilaa, kun sen voi kasata nukkumisen jälkeen helposti takaisin edustuskuntoiseksi.

Olemme pitäneet huolen siitä, että vuodesohvamme kestävät käyttöä pitkään ja ne säilyttävätkin hyvin ryhtinsä runsaassakin käytössä. Toisin kuin voisi luulla, vuodesohva on mukavuutensa puolesta aivan yhtä laadukas kuin sohva ilman vuodemekanismia.

Laadukas sohva makusi mukaan

Myönnämme kaikille kotimaisille sohvillemme huikean 20 vuoden runko- ja joustintakuun niiden korkean laadun takeeksi.

Verkkokaupassamme voit valita tuotteesi useasta väri- ja jalkavaihtoehdosta. Sinun on myös mahdollista tilata kotiisi näytepalat sohvan kangasvaihtoehdoista. Näin haluamme varmistaa, että sohva sopii täydellisesti sisustukseesi ja voit tehdä tilauksen kevyin mielin.

Tue kotimaisuutta

Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffat työllistää Suomessa mm. lukuisia ammattitaitoisia puuseppiä, verhoilijoita, ompelijoita ja kuljettajia.

Kotimaisille sohvillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka todistaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja myös työllistää Suomessa. Sohvan ostaminen Finsoffilta onkin järkevä ja vastuullinen arvovalinta.

Mittatilaustyöt järkevään hintaan

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy sinun tilaasi täydellisesti sopivaa tuotetta, pystymme räätälöimään sen sinun makusi mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti Keravan tehtaallamme. Mittatilaus-osiosta löydät lisätietoa vaihtoehdoistamme.

Kotiinkuljetus sisältää halutessasi myös kasauksen

Tilaamalla tuotteellesi kotiinkuljetuksen, säästyt kantamisen ja kuljettamisen turhalta vaivalta. Tilatessasi tuotteelle kasauksen, ystävälliset kuljettajamme purkavat tuotteen pakkauksestaan, kasaavat sen käyttökuntoiseksi, kantavat sen oikealle paikalleen ja vievät roskat mennessään. Halutessasi he vievät pois vanhan huonekalusi, jolloin vältyt sen kuljettamiselta kaatopaikalle ja siihen liittyviltä maksuilta.

Parasta palvelua myymälässä

Vieraillessasi Vantaan tai Keravan myymälöissämme saat avuksesi ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökuntamme. Myymälässä voit mm. testailla sohvien istuinmukavuuksia, vapaasti yhdistellä sohvien modulipaloja ja pohtia verhoiluvalintaasi yhdessä ammattilaistemme kanssa. Myös asiakaspalvelumme auttaa Sinua mielellään kysymyksissäsi.

Go to Top