Suomalaista käsityötä yli 40 vuotta

Keravan tehdas ja tehtaanmyymälä

Finsoffat tarina alkaa jo vuodesta 1970, kun Linnea ja Martti Honkanen perustivat Kellokoskelle huonekaluvalmistamon. Nykyään sohvatehdas ja tehtaanmyymälä sijaitsevat moderneissa tiloissa Keravalla. Toinen oma tehtaanmyymälä sijaitsee Vantaan Porttipuiston Liikekeskuksessa. Myymistämme sohvaista 80 % on oman Keravan tehtaan tuotantoa.

Yrityksen omistaa toimitusjohtaja Jarmo Honkanen, yrittäjä toisessa polvessa. Tehdas ja myymälät työllistävät yli 20 vankkaa alan ammattilaista.

 

Yksilöllinen
Yksilöllinen sohva
Yksilöllinen sohva

Laaja sohvamallistomme tarjoaa paljon valinnanvaraa. Useat sohvamallimme rakentuvat modulipaloista, joiden avulla voi muodostaa juuri sen kokoisen ja muotoisen sohvan kun haluaa. Tarvittaessa pystymme edullisesti valmistamaan sohvan myös erikoismitoin. Sohvan verhoilun voi valita sadoista eri kangas- tai nahkavaihtoehdoista. Lisäksi monilla yksityiskohdilla kuten jalkamallilla, tikkauksilla tai tyynyillä voi korostaa haluamaansa tyyliä.

Palveleva

Finsoffilla Sinua palvelevat alan asiantuntijat, joilta saat ystävällistä ja osaavaa palvelua. Asiantuntijamyyjämme auttavat Sinua suunnittelemaan unelmiesi sohvan.

Parasta palvelua

Ammattitaitoiset puusepät, verhoilija ja ompelijat valmistavat sohvasi toiveiden mukaisesti. Iloiset ja ystävälliset kuljettajamme tuovat kalusteet kotiisi.

Luotettava

Sohvien kestävyyden, istuinmukavuuden ja työ laadun takeena on pitkä kokemuksemme tuotekehityksestä ja valmistuksesta. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja, minkä johdosta myönnämme sohvarungoillemme 15 vuoden takuun. Korkea laatu ja toimitusvarmuus ovat toimintamme peruskiviä ja ehdoton kunnia-asia.

Finsoffat – niin kuin haluat

kuljetus_kuskimoikkaa_pieni
Täsmällinen toimitus