Uudistetun Vantaan tehtaanmyymälän avajaistarjoukset!

Porttipuiston uudistetun ja laajennetun tehtaanmyymälän avajaisia vietetään koko maaliskuun ajan. Myymälässä on nyt 200 neliön verran lisää tilaa esitellä sisustusunelmia – ja löytää omien toiveiden mukainen sohva tai sänky.

Kaikki oman tehtaan sohvat Lauritzon’sin ja Orient Occidentin kankailla -25 %

Myymälässä kaikki sängyt ja sohvat avajaishinnoin!

Esimerkkejä avajaistarjouksista:

Finsoffat on jo 50 vuoden ajan valmistanut sohvia suomalaisiin koteihin. Laadukas tuote on pitkäaikainen ilo omistajalle – ja ympäristölle. Lue lisää Finsoffien historiasta tästä.

Myönnämme valmistamillemme tuotteille 20 vuoden runko- ja joustintakuun kotimaisen laadun takeeksi. Koska valmistamme sohvamme itse Keravan tehtaallamme, pystymme räätälöimään tuotteen täysin asiakkaan toiveiden mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti. Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä.

Onko sinun sohvasi nahkainen vai kankainen? Onko sänky liian pehmeä tai liian kova? Hyödynnä nyt avajaistarjoukset tehtaanmyymälöissä! Ota mitat mukaan, myymälöissämme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua löytämään toiveittesi mukaisen tuotteen.  Finsoffien laajasta mallistosta löytyy useita kankaita jotka sopivat perheen pienimmille sekä lemmikeille.

Avajaistarjoukset ovat voimassa Vantaan ja Keravan tehtaanmyymälöissä 6.-31.3.2020.

VANTAAN TEHTAANMYYMÄLÄ

Porttipuiston liikekeskus / Porttisuontie 4, Vantaa
09 2797 2210

Avoinna:
ma-pe 10-20
la 10-18
su 12-18

KERAVAN TEHTAANMYYMÄLÄ

Huhtimontie 4, Kerava
050 306 8819

Avoinna:
ma-pe 9-18
la 10-16
su 12-16

Lämpimästi tervetuloa!