Nyt kaikki kotimaiset sohvat ja sängyt -20 %. Lisäksi ilmainen kotiinkuljetus ja kaupan päälle vielä majoituslahjakortti Hotel Kakolaan!

Laadukas kotimainen sohva on kuin pitkään jatkuva lomamatka! Satsaamalla heinäkuussa itseesi ja hankkimalla Finsoffien kotimaisen sohvan, tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä ja kotimaanmatkailua. Heinäkuun ajan kotimaiset sohvat ja sängyt -20 % ilmaisella kotiinkuljetuksella. Jokaisesta kotimaisesta sohva- ja sänkyostoksesta lisäksi kaupan päälle miniloma eli yhden yön majoituslahjakortti kahdelle Standard-huoneessa (sis. aamiaisen) Hotel Kakolaan, joka avataan Turussa syksyllä 2020. Lahjakortti on voimassa vuoden 2021 syksyyn asti.

Hotel Kakola tuo mielenkiintoisen lisän Suomen hotellitarjontaan

150 vuoden ajan Hotel Kakolan muurit kätkivät sisäänsä karuja tositarinoita ja pelättyjä miehiä. Nyt suljettu Kakolan kaupunginosa Turun ydinkeskustan läheisyydessä saa uuden elämän: Punatiilinen vankilarakennus muuttuu yksityiseksi Hotel Kakolaksi, jonka ovet avautuvat kaikille. Uniikki vankilamiljöö tarjoaa täydellisen mahdollisuuden arjesta irrottautumiseen – siitä huolehtii upea henkilökunta, 150 korkeatasoista huonetta, ravintola Ruben ja viinitupa Hilarius sekä Kakolanmäen monipuoliset palvelut, kuten Kakolan Myymälä, hapanjuurileipomo bageri Å, Kakola Brewing company sekä Kakolanmäen laadukkaat ravintolat. Kulttuurikaupunki Turku on jo itsessään yksi Suomen suosituimmista matkailukohteista, jossa löytyy tekemistä ympäri vuoden.

Lisätietoa Hotel Kakolasta: www.hotelkakola.fi

Ostamalla meiltä sohvan, tuet sekä suomalaista yrittäjyyttä että kotimaan matkailua.

Finsoffat on jo 50 vuoden ajan valmistanut sohvia suomalaisiin koteihin. Laadukas tuote on pitkäaikainen ilo omistajalle – ja ympäristölle. Lue lisää Finsoffien historiasta tästä.

Myönnämme valmistamillemme tuotteille 20 vuoden runko- ja joustintakuun kotimaisen laadun takeeksi. Koska valmistamme kotimaiset sohvamme itse Keravan tehtaallamme, pystymme räätälöimään tuotteen täysin asiakkaan toiveiden mukaiseksi helposti ja kustannustehokkaasti. Yli 80 prosenttia myymistämme tuotteista on kotimaisia, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä.

Onko sinun sohvasi nahkainen vai kankainen? Onko sänky liian pehmeä tai liian kova? Hyödynnä nyt kesäetu tehtaanmyymälöissä! Ota mitat mukaan, myymälöissämme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua löytämään toiveittesi mukaisen tuotteen. Finsoffien laajasta mallistosta löytyy useita kankaita jotka sopivat perheen pienimmille sekä lemmikeille.

Kampanjan tiedot ja ehdot:

  • Tarjous ja lahjakortin myöntäminen koskee kotimaisia sohvia ja sänkyjä, jotka ostettu Finsoffien verkkokaupasta ja tehtaanmyymälöistä ajalla 1.-31.7.2020.
  • Tarjous ja lahjakortti koskee uusia tilauksia
  • Majoituslahjakortin arvo on 120-210 € ja se on voimassa yhden vuoden (12 kk) sen myöntämisestä saatavuuden mukaan. Lahjakortin arvoa ei voi muuttaa rahaksi.
  • Hotel Kakola avataan syyskuussa 2020. Finsoffat Oy ei vastaa mahdollisista aikatauluviivästyksistä liittyen hotellin avaamiseen.
  • Lahjakortti toimitetaan sohvan ja/tai sängyn ostajalle sähköpostilla loppulaskun toimittamisen yhteydessä. Verkkokauppaostosten kohdalla lahjakortti toimitetaan ajankohdallisesti tuotteen luovuttamisen tai toimittamisen yhteydessä.
  • Lahjakortin käyttö edellyttää ennakkovarauksen tekemistä. Lahjakorttitiedustelut ja -varaukset tehdään suoraan Hotel Kakolaan.

 

VANTAAN TEHTAANMYYMÄLÄ

Porttipuiston liikekeskus / Porttisuontie 4, Vantaa
09 2797 2210

Avoinna:
ma-pe 10-20
la 10-18
su 12-18

KERAVAN TEHTAANMYYMÄLÄ

Huhtimontie 4, Kerava
050 306 8819

Avoinna:
ma-pe 9-18
la 10-16
su 12-16

Lämpimästi tervetuloa!