fbpx

Sohvat ja sängyt myös erikoismitoin

Runko ja joustintakuu jopa 20 vuotta

Luotettava suomalainen perheyritys

Textile Care -tekstiilihoitosetti

//Textile Care -tekstiilihoitosetti

Textile Care -tekstiilihoitosetti

kodin tekstiileille

42,00  sis alv 24%

Toimitusaika 3-5 viikkoa

Riittoisa tekstiilihoitosetti sisältää laadukkaan puhdistusaineen, suoja-aineen, pesulapun ja pesusienen.

tuotetunnus (SKU) Textile Care -hoitosetti Osasto:

Kuvaus

Sohvan pesu ja sen siistinä pitäminen helpottuvat riittoisalla Textile Care -tekstiilihoitosettillä. Tekstiilihoitosetti sisältää kaksi hoitovalmistetta, jotka on tarkoitettu lähes kaikille tekstiilityypeille. Setin käyttö on yksinkertaista ja nopeaa, eikä sen ainesosat haalista kankaan värejä eivätkä tahraa.

Setin tuotteet soveltuvat kangaspäällysteisille nojatuoleille ja sohville, sisustustekstiileille, patjoille, matoille ja vaatteille.

Pakkauksen sisältö:

 • 500 ml Textile Cleaner -puhdistusaine
 • 500 ml Textile Protector W -suoja-aine
 • 1 pesulappu
 • 1 sieni
 • 1 ohjelehtinen

Textile Cleaner on erikoispuhdistusvalmiste, joka soveltuu lähes kaikkien kuitujen käsittelyyn (luonnonkuidut, keinokuidut, sekakuidut ja mikrokuidut).  Tuote ei sovellu täysvillalle eikä silkille. Sohvan puhdistus on olennaista sen verhoilun kunnossapitämiseksi. Kaikki normaalikäytössä olevat tekstiilituotteet tulee pestä säännöllisesti, ettei lika pilaa tekstiilin ulkonäköä. Muussa tapauksessa lika ja hiki tunkeutuvat kuitujen sisään haalistaen ja heikentäen materiaalia. 500 ml:n suihkepullolla voidaan puhdistaa keskimäärin 12 sohvan istuinosaa.

Textile Protector W on vesipohjainen suihke, joka on tarkoitettu tekstiilien ja mikrokuitujen suojaamiseen ruoasta ja juomista aiheutuvia tahroja sekä hien rasvahappoja vastaan. Huonekalujen suojaus on tarpeellinen lisähoito puhdistuksen tai tahranpoiston jälkeen. Aine muodostaa tekstiilikuitujen ympärille näkymättömän suojakalvon, joka estää lian ja kosteuden imeytymistä kankaaseen. Textile Protector W:ta voidaan suihkuttaa suoraan phtaille, vielä kosteille tekstiileille. 500 ml:n suihkepullolla voidaan suojata keskimäärin 12 sohvan istuinosaa puhdistus- tai tahranpoistotoimenpiteiden jälkeen.

Osta tekstiilinhoitosetti verkkokaupasta tai Finsoffat-tehtaanmyymälästä Vantaalta tai Keravalta!

Lisätiedot

Saatavuus

Osta verkosta

Saatat myös pitää...

 • Textile Cleaner -puhdistusaine

  Saatavilla myös verkkokaupasta

  kodin tekstiileille 

  25,00  sis alv 24%
 • Textile Protector -suoja-aine

  Saatavilla myös verkkokaupasta

  kodin tekstiileille 

  25,00  sis alv 24%